Eeva Merger | Tarot tulkitsija Ieppo

Vanhemmillani oli pieni maatila. Minä synnyin pikku-siskoksi kahdelle vanhemmalle sisarelleni. Siellä kasvaessani olen saanut paljon elämän eväitä.

Sain lempinimeni Ieppo isältäni jo ihan pienenä. Hän käytti sitä – ei juurikaan kukaan muu. Oikea nimenihän on Eeva. Olin isän tyttö ja joka paikkaan halusin hänen mukaansa lähteä. Isän kuolema oli minulle kova paikka. Isän poismenosta viestin saatuani itkin yksikseni kyyneleet valuen. Yhtäkkiä kuulin isän äänen lohduttavan minua ja  samalla kertovan, että hänellä on hyvä olla. Ennen hautajaisia näin hänen leijuvan valkeissa vaatteissa katon rajassa ja hänen äänensä kuului taas selkeästi.

Olen aina ollut tietoinen toisen todellisuuden olemassaolosta. Korteista kiinnostuin nuorena aikuisena –  ensin tavallisista pelikorteista ja jossakin vaiheessa löysin tarotkortit. Pelikortteihin ei enää ollut paluuta. Tutkiskelin taroteja ja luin kirjoja ja harjoittelin tulkitsemista itselleni ja myös arkaillen ystävilleni. Vähitellen opiskelin tarotia lisää ja lisää, luin kirjoja ja keräsin itselleni melkoisen kirja- ja korttikokoelman. Kävin joitakin kursseja ja opiskelin tulkitsemista.  Aloin tehdä tulkintoja asiakkaille henkilökohtaisesti. Kiersin myös tapahtumia ja messuja.

Tarot -tulkitsija puhelimessa

Kun tätä tulkintalinjaa suunnittelin ja mietin, millä nimellä vastaisin puhelimeen. Eeva -nimisiä tulkitsijoita on jo monta ja halusin olla minä.  Yhtenä aamuna herätessäni sain intuitiivisen viestin isältä. Hän sanoi minulle: ”Siehä oot Ieppo, mikset sie ota sitä nimmee? Ole vaa Ieppo”. Sen jälkeen en enää muuta nimeä ajatellutkaan, vaikka en ole pitkään, pitkään aikaan tuota nimeä edes muistanut olevan. Isäkin on ollut tuonpuoleisessa jo yli 30 vuotta. Nyt olen siis Ieppo – Tarot tulkitsija!

Intuitiivinen Tarot -tulkitsija

Tapasin Suomen Tarot Grand Old Ladyn Pia Virtakallion lähes neljäkymmentä vuotta sitten. Kävin hänen tulkinnassaan. Kaksi ja puoli tuntia puhetta ja analysointia Tarot -korttien kertomana MINUSTA!  Olin myyty ja lumoutunut. Siitä lähtien olin vieläkin kiinnostuneempi Tarot -maailmasta kuin ennen sitä. Vaikka olin jo jonkin aikaa omistanut kortit ja tehnyt niillä itselleni ”tulkintoja” Pia Virtakallion tulkinta minulle oli jotakin aivan muuta. En koskaan käynyt Pian koulutuksissa, mutta hänen vaikutuksensa minuun on kiistaton.  Hänen vuonna 1994 ilmestynyt  TAROT  opaskirjansa on tullut luetuksi moneen kertaan.

Tarot -tulkinnat vahvan kokemuksen ja intuition avulla

Matkan varrella kävin myös muita kursseja ja opiskelin Tarot -tulkintoja erilaisin systeemein. Kuitenkaan minusta ei tuntunut omalta latoa kortteja johonkin kuvioon ja sitten tulkita sitä opitun mukaan. Oliko laiskuutta vai mitä, mutta aloin kehitellä itselleni sopivaa tulkintatapaa ja pian huomasin kertovani ihmisille asioita, joita ei opaskirjojen mallitulkinnoista löytynyt??? En enää välittänyt tukeutua opaskirjoihin tulkitsemisapuna, vaan käytin omaa intuitiotani ja kerroin ihmisille sen mitä korteissa intuitiivisesti näin. Näin olen tulkinnut jo kauan ja se tuntuu toimivan. En itsekään ymmärrä mistä sanat kumpuavat – Maailmankaikkeudesta, Universumista, jostakin ihmistä suuremmasta lähteestä. En kuitenkaan halua sanoa, että opaskirjat olisivat turhia – eivät ne ole. Niistä löytää symbolien maailman, jota ilman ei Tarotia edes olisi.

Ieppo – Eeva – intuitiivinen Tarot -tulkitsija

two people sitting during day

Ota yhteyttä

Kirjoita allaolevaan lomakkeeseen, kuinka voin auttaa