Regressio-ohjaukset

Regressio-ohjaus on ohjaajan avustuksella tapahtuva mielikuvamatka johonkin omaan aikaisempaan elämään, jossain toisessa hahmossa, toisessa ajassa ja paikassa.

Mitä hyötyä menneiden elämien regressiosta on? Tässä muutamia:

  • Se voi auttaa ymmärtämään tämän nykyisen elämäsi haasteita ja näkemään sielun elämän jatkumona, jossa kaikella on syynsä ja seurauksensa.
  • Ehkä näet ihmissuhteet uudessa valossa.
  • Unohdettuja taipumuksia ja taitoja ehkä nousee esiin.
  • Henkiset kyvyt ja intuitio saattavat aktivoitua tai
    vahvistua, samoin tietoisuus.

Aloitamme matkasi menneisyyteen syvärentoutuksella. Kun pääset rauhallisen keskittyneeseen olemisen tilaan, sinun on helpompi päästä kosketuksiin alitajuntasi ja korkeimman tietoisuutesi kanssa ja löytää menneiden elämien muistoja. Olet koko ajan tietoinen siitä, mitä tapahtuu, tietoinen ympäristöstäsi ja voit palata normaaliin tietoisuuteen, jos siihen tulee tarve. Et ole unessa, et ole tiedoton. Olet hyvin syvästi rentoutunut ja koko ajan turvassa. Kuulet ääneni ja kun kysyn sinulta jotakin, sinä voit vastata minulle. Jokainen menneiden elämien kokemus on erilainen ja se muodostuu sinunlaiseksesi siinä vaiheessa, kun olet siellä sielusi muistoissa.

Menneiden elämien regressio sisältää kaksi tapaamista. Ensimmäisellä kerralla tutustumme toisiimme ja käymme läpi asiakastietolomaketta, jonka saat etukäteen voidaksesi rauhassa vastata kysymyksiin. Jotta varsinainen matkasi menneisiin elämiisi sujuisi mahdollisimman luontevasti, ohjaan ensimmäisen tapaamisen lopuksi rentouttavan mielikuvamatkan, jotta totut ääneeni ja tapaani ohjata. Tähän tapaamiseen käytämme aikaa n. yhden tunnin.

Toisella kerralla ohjaan sinut varsinaiselle matkallesi menneisyyteen. Tähän tapaamiseen varaamme aikaa n. kaksi tuntia.

Teen regressio-ohjaukset pääsääntöisesti etäyhteydellä (Google Meet).

Kahden tapaamisen yhteishinta on 150 euroa sis. Alv 24%.

Regressio-ohjauksen tekeminen henkilökohtaisesti on myös mahdollista. Henkilökohtaisen ohjauksen hinta ja matkakorvaukset sovitaan tapauskohtaisesti.

two people sitting during day

Ota yhteyttä

Kirjoita allaolevaan lomakkeeseen, kuinka voin auttaa