Muut palvelut

Tukena henkisen kehityksen tiellä

Tarot kurssit

two people sitting during day

Pidän intuitiivisen tulkinnan tarot -kursseja korkeintaan 4 henkilön pienryhmille Kouvolassa ja Helsingissä. Käytän opetuksessa Rider Waite  -pakkaa. Kurssilla käydään kaikki kortit yksityiskohtaisesti läpi. Tutustumme lyhyesti myös muihin pakkoihin ja joihinkin opaskirjoihin.

Ohjatut meditaatiot

man standing in front of group of men

Teen ohjattuja meditaatioita sekä aloittelijiolle, että kokeneemmillekin meditoijille. Ohjatut meditaatiot aloitetaan tutustumalla toisiimme keskustelemalla. Minulle on tärkeää tietää mitä sinulle kuuluu, mitä toivot yhteiseltä hetkeltämme ja miten voin parhaiten olla sinulle avuksi. Luottamuksellinen suhde välillämme on ehdottoman tärkeä.

Regressio-ohjaukset

three men laughing while looking in the laptop inside room

Regressio-ohjaus on ohjaajan avustuksella tapahtuva mielikuvamatka johonkin omaan aikaisempaan elämään, jossain toisessa hahmossa, toisessa ajassa ja paikassa.

Menneiden elämien regressio sisältää kaksi tapaamista. Ensimmäisellä kerralla tutustumme toisiimme ja käymme läpi asiakastietolomaketta, jonka saat etukäteen voidaksesi rauhassa vastata kysymyksiin. Jotta varsinainen matkasi menneisiin elämiisi sujuisi mahdollisimman luontevasti, ohjaan ensimmäisen tapaamisen lopuksi rentouttavan mielikuvamatkan, jotta totut ääneeni ja tapaani ohjata.

Ota yhteyttä

Kirjoita allaolevaan lomakkeeseen, kuinka voin auttaa