Ohjatut meditaatiot

Säännöllisellä meditoinnilla voi saada itselleen helpotusta stressiin, mielen levollisuutta, rauhaa ja hyvää oloa.

Meditointoitaessa “onnistuneesti” vaivutaan tietoiseen hyvin rentoutuneeseen olotilaan valveillaolon ja unen rajamailla. Rentoutan kehosi ja mielesi ensin ohjaten hengitystäsi, jatkaen mielikuvamatkana. Huomaamattasi vaivut meditatiiviseen tilaan.
Parhaimmillaan meditointi johdattaa sinut omaan syvimpään tietoisuuteesi.

Ohjattu meditaatio toimii hyvin etäyhteyden välityksellä (Google Meet) yksilöllisesti ja suoraan juuri sinulle. Ohjaus etäyhteydellä on yhtä toimiva kuin henkilökohtaisesti läsnä olevanakin tehty. Aloitamme tutustumalla toisiimme keskustelemalla. Minulle on tärkeää tietää mitä sinulle kuuluu, mitä toivot yhteiseltä hetkeltämme ja miten voin parhaiten olla sinulle avuksi. Luottamus välillämme on ehdottoman tärkeä. Olet täysin turvassa.

Ohjattu meditaatio sopii myös jo paljon meditoineelle. On mukavaa joskus antautua toisen ohjaukseen, rentoutua ja upota mielikuvamatkoihin, yllätyksellisiinkin, ihan täysillä.

Ohjatun etämeditaation kesto on n. 60 min. Se sisältää n. 40 minuutin meditaatio-ohjauksen ja n. 20 minuuttia keskustelua.

Hinta 40 eur, sis. alv 24%

Teen ohjattuja meditaatioita myös ryhmille henkilökohtaisesti. Jos haluat kokoamallesi ryhmälle meditaatio-ohjauksen, esim. ystäväiltaan tai muuhun tilaisuuteen, ota yhteyttä niin sovitaan yksityiskohdista tapauskohtaisesti. Toimialueena pääsääntöisesti pääkaupunkiseutu ja Kymenlaakso.

two people sitting during day

Ota yhteyttä

Kirjoita allaolevaan lomakkeeseen, kuinka voin auttaa